Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Argeș CSO Făget
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Macek onderschept slim de pass. Macek geeft een lange en hoge pass. Daar is Răscanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. Priceputu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Tascău is nu in balbezit. Nănescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tascău raakt geblesseerd tijdens het duel. Mălăiescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - CSO Făget 0:1

19e minuut.
Talpăiute met een snelle inworp. Varjan probeert de bal met de borst te controleren. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vulpeşean met een harde bal richting middenveld. Ploeşteanu kopt de bal weg. Daar is Dorobanţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bucelea probeert de bal met de borst te controleren. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute geeft een hoge lob. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Vulpeşean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - CSO Făget 0:2

44e minuut.
Baliţiu probeert de bal aan de voet te houden. Rozan rent richting de bal. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Binescu probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 43%, CSO Făget 57%.
F.C. Argeș - CSO Făget 0:2

59e minuut.
Priceputu trapt de bal weg. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mara speelt de bal door. Bucelea is nu in balbezit. Varjan begaat een overtreding. Varjan krijgt een gele kaart. Bucelea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ploeşteanu kopt de bal weg. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - CSO Făget 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 61%, CSO Făget 39%.
F.C. Argeș - CSO Făget 1:2