Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc UCraiova1948
xander1 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


21e minuut.
Andreetti passt de bal in één keer door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici passt de bal met de wreef. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pancu geeft de bal voor. Inworp. Davidovici met een snelle inworp. Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gabrian trapt de bal weg van het doel. Visegrádi kopt de bal weg. Daar is Serediuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreetti is nu in balbezit. Andreetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Ispas rent richting de bal. Andreetti verovert de bal door een tackle van achteren. Andreetti haalt uit met een fantastische trap. Gabrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Giannoccari rent richting de bal. Giannoccari geeft de bal voor. Ispas heeft problemen om de bal te vangen. Andreetti rent richting de bal. Andreetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pancu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidovici met de inworp. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Del Piero geeft een hoge lob. Andreetti is nu in balbezit. Andreetti probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 29%, UCraiova1948 71%.
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 1:0

50e minuut.
Daar is Visegrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancu probeert naar een medespeler te passen. Andreetti rent richting de bal. Andreetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 2:0

54e minuut.
Przewłocki passt de bal met de wreef. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Andreetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Visegrádi passt de bal met de wreef. Andreetti is nu in balbezit. Andreetti passt de bal in één keer door. Przewłocki rent richting de bal. Przewłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal met de wreef. Andreetti rent richting de bal. Andreetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 3:0

73e minuut.
Davidovici met een snelle inworp. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Andreetti is nu in balbezit. Andreetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gabrian bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzykalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreetti is nu in balbezit. Andreetti haalt uit met een fantastische trap. Oniṣoarã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Strzykalski speelt de bal door. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 4:0

83e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreetti onderschept slim de pass. Pancu rent richting de bal. Andreetti verovert de bal door een tackle van achteren. Andreetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Strzykalski met een snelle inworp. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki begaat een overtreding. Przewłocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 41%, UCraiova1948 59%.
Inter M-Ciuc - UCraiova1948 4:0