Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: FCSB 1 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2731
FCSB 1 Otelul fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Aplea rent richting de bal. Cişmaşu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cişmaşu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu speelt de bal door. Dvornic is nu in balbezit. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ schiet op doel. Năstăsoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dorobanţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apreotesei komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihliuc met een harde bal richting middenveld. Neculau kopt de bal weg. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bălţeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrilă met een snelle inworp. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mircea geeft een hoge lob. Inworp. Sabău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. László rent richting de bal. László schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB 1 41%, Otelul fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSB 1 - Otelul fc 0:0

61e minuut.
László bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năstăsoiu. László is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojin kan de bal niet met de borst controleren. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB 1 41%, Otelul fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSB 1 - Otelul fc 0:0