Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Argeș FC SCH TEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


15e minuut.
Diaconeasa geeft de bal voor. Georgescu kopt de bal weg. Păcală probeert de bal aan de voet te houden. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu schiet op doel. Mureşanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă is nu in balbezit. Georgescu rent richting de bal. Tărăşilă onderschept slim de pass. Tărăşilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Păcală is nu in balbezit. Păcală speelt de bal door. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een hoge lob. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă schiet op doel. Vulpeşean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - FC SCH TEAM 0:1

44e minuut.
Bucelea met de inworp. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu geeft de bal voor. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 52%, FC SCH TEAM 48%.
F.C. Argeș - FC SCH TEAM 0:1

54e minuut.
Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu geeft de bal voor. State bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu geeft een hoge lob. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Răscanu rent richting de bal. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Băluş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Macek de bal. Velcu is nu in balbezit. Macek verovert de bal door een tackle van achteren. Macek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 58%, FC SCH TEAM 42%.
F.C. Argeș - FC SCH TEAM 0:1