Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Bratesti Fc Internațional Curtea de Argeș
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lupu probeert naar een medespeler te passen. Lixăndroiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantea. Pantea krijgt een gele kaart. Lixăndroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lupu met een snel genomen vrije trap. Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Burcă ... Strafschop! Cârstea raakt geblesseerd tijdens het duel. Mârzoi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ostaşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi passt de bal met de wreef. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Bratesti - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa geeft een hoge lob. Daar is Dobrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Dobrea speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Surdu passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă is nu in balbezit. Lupu onderschept slim de pass. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unirea Bratesti - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:1

37e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ilovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bocaş is nu in balbezit. Ilovici begaat een overtreding. Ilovici krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Surdu geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Bratesti 50%, Fc Internațional Curtea de Argeș 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unirea Bratesti - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surdu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş geeft een lange en hoge pass. Nae kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi geeft een lange en hoge pass. Daar is Burcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Bratesti - Fc Internațional Curtea de Argeș 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Bratesti 53%, Fc Internațional Curtea de Argeș 47%.
Unirea Bratesti - Fc Internațional Curtea de Argeș 2:1