Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 1907 Cluj-Napoca Moira
Normal Tactiek moira
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten incredible
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Kurtyka passt de bal met de wreef. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi probeert naar een medespeler te passen. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bădescu is nu in balbezit. Ochroński is nu in balbezit. Canelle probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:1

14e minuut.
Inworp. Attanasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:2

16e minuut.
Canelle probeert naar een medespeler te passen. Ochroński geeft een hoge lob. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:3

17e minuut.
Ionele rent richting de bal. Canelle is nu in balbezit. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle onderschept slim de pass. Canelle draait met de bal, schiet en ... Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Archip de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:4

21e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Obeadă geeft een lange en hoge pass. Skorupski kopt de bal weg. Canelle rent richting de bal. Canelle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:5

30e minuut.
Tender passt de bal met de wreef. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:6

31e minuut.
Tender met een sublieme pass. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński passt de bal in één keer door. Tender is nu in balbezit. Tender draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:7

33e minuut.
Tender passt de bal met de wreef. Attanasi heeft problemen om de bal te vangen. Attanasi probeert naar een medespeler te passen. Canelle is nu in balbezit. Canelle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:8

37e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega speelt de bal door. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:9

41e minuut.
Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădescu speelt de bal door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle onderschept slim de pass. Canelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bădescu rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wolf rent richting de bal. Neculau begaat een overtreding. Wolf raakt geblesseerd tijdens het duel. Attanasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canelle geeft de bal voor. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 78%, Moira 22%.
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:9

47e minuut.
Öykün maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tender kopt de bal weg. Klungelig pakt Găleşanu de bal. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel. Troester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet begaat een overtreding. Kurtyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurtyka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega draait met de bal, schiet en ... Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:10

55e minuut.
Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Archip heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:11

57e minuut.
Attanasi kopt de bal weg. Canelle probeert de bal met de borst te controleren. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:12

60e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński met een sublieme pass. Canelle is nu in balbezit. Canelle draait met de bal, schiet en ... Archip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:13

62e minuut.
Canelle passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega geeft de bal voor. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vega met een sublieme pass. Tender heeft problemen om de bal te vangen. Tender probeert naar een medespeler te passen. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:14

68e minuut.
Attanasi probeert naar een medespeler te passen. Tender is nu in balbezit. Tender passt de bal in één keer door. Canelle is nu in balbezit. Canelle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:15

73e minuut.
Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński met een sublieme pass. Canelle heeft problemen om de bal te vangen. Canelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:16

77e minuut.
Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi geeft een hoge lob. Bădescu heeft problemen om de bal te vangen. Canelle rent richting de bal. Canelle haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:17

81e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega passt de bal in één keer door. Canelle is nu in balbezit. Canelle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:18

83e minuut.
Attanasi onderschept slim de pass. Attanasi geeft een lange en hoge pass. Ochroński met een sublieme pass. Canelle rent richting de bal. Canelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canelle is nu in balbezit. Canelle passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Daar is Hotoleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Canelle rent richting de bal. Canelle geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński speelt de bal door. Tender met een sublieme pass. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vega is nu in balbezit. Archip legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 80%, Moira 20%.
CFR 1907 Cluj-Napoca - Moira 0:18