Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEC Bucharest Tester 23
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Măgureanu met een sublieme pass. Istrate rent richting de bal. Troncea is nu in balbezit. Troncea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Someşan geeft een hoge lob. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Troncea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Troncea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Stoica passt de bal met de wreef. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae rent richting de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Căpraru met een snelle inworp. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Tester 23 1:0

26e minuut.
Someşan verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu geeft de bal voor. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Căpraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Căpraru krijgt een gele kaart. Cioculescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cioculescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEC Bucharest - Tester 23 1:1

32e minuut.
Măgureanu met een sublieme pass. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap. Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Tester 23 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 47%, Tester 23 53%.
NEC Bucharest - Tester 23 1:2

59e minuut.
Ghica speelt de bal door. Someşan met een sublieme pass. Nicolae is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Papadopol kopt de bal weg. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu passt de bal met de wreef. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Căpraru met een sublieme pass. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft de bal voor. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 40%, Tester 23 60%.
NEC Bucharest - Tester 23 1:2