Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 1907 Cluj-Napoca C.l Trattoria
Normal Tactiek SchemaT
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu passt de bal zonder na te denken. Darniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boterberg rent richting de bal. Boterberg geeft een hoge lob. Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colméia rent richting de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ... Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg passt de bal zonder na te denken. Colméia rent richting de bal. Colméia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - C.l Trattoria 0:1

18e minuut.
Kistowski onderschept slim de pass. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal met de wreef. Colméia is nu in balbezit. Colméia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Găleşanu de bal. Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia probeert de bal met de borst te controleren. Colméia haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - C.l Trattoria 0:2

43e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een hoge lob. Colméia is nu in balbezit. Colméia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - C.l Trattoria 0:3

44e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Bucelea is nu in balbezit. Bucelea passt de bal zonder na te denken. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia haalt uit met een fantastische trap. Troester bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 52%, C.l Trattoria 48%.
CFR 1907 Cluj-Napoca - C.l Trattoria 0:3

55e minuut.
Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg geeft de bal voor. Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colméia rent richting de bal. Colméia haalt uit met een fantastische trap. Troester bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Saramet met een sublieme pass. Hotoleanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boterberg. Boterberg krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bucelea krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Saramet de bal. Philippot met een sublieme pass. Găleşanu is nu in balbezit. Colméia rent richting de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Obeadă probeert de bal met de borst te controleren. Mäntysalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäntysalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colméia komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bădescu is nu in balbezit. Coporan begaat een overtreding. Bădescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agreda komt het veld opgelopen. Bădescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neculau kopt de bal weg. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 61%, C.l Trattoria 39%.
CFR 1907 Cluj-Napoca - C.l Trattoria 0:3