Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: DAS FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2884
DAS FC Viitorul Stoenești
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Lutuc rent richting de bal. Negrilă onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustei. Bustei krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valerie speelt de bal door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat rent richting de bal. Achim onderschept slim de pass. Achim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu speelt de bal door. Lutuc heeft problemen om de bal te vangen. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel schiet op doel. Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihuţ de bal. Mihuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAS FC - Viitorul Stoenești 0:1

30e minuut.
Panaite onderschept slim de pass. Panaite passt de bal in één keer door. Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Achim maakt een snoekduik en kopt de bal. Cracoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAS FC - Viitorul Stoenești 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAS FC 46%, Viitorul Stoenești 54%.
DAS FC - Viitorul Stoenești 0:2

50e minuut.
Lutuc is nu in balbezit. Negrilă rent richting de bal. Negrilă met een sublieme pass. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bustei passt de bal met de wreef. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu begaat een overtreding. Chişcanu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gridean geeft de bal voor. Inworp. Moldovan met de inworp. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Neguţescu geeft de bal voor. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu passt de bal met de wreef. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Achim springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAS FC 42%, Viitorul Stoenești 58%.
DAS FC - Viitorul Stoenești 0:2