Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 709
Spin Of Terrible Winds F.C Azazel
modificata Tactiek 433
57% Balbezit 43%
60% Spel op eigen helft 40%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Bryson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caeiro de bal. Buia is nu in balbezit. Caeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Caeiro probeert de bal aan de voet te houden. Rynning is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Tararache krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tararache heeft problemen om de bal te vangen. Rynning verovert de bal door een tackle van achteren. Rynning passt de bal met de wreef. Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boldescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Caeiro de bal. Caeiro haalt uit met een fantastische trap. Boldescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 1:0

11e minuut.
Gușea passt de bal in één keer door. Manolache rent richting de bal. Manolache probeert naar een medespeler te passen. Tere is nu in balbezit. Tere schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tararache rent richting de bal. Tararache passt de bal met de wreef. Bryson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iarca met een snelle inworp. Tararache geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buia de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caeiro neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liahnovich probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Caeiro passt de bal met de wreef. Năsosu rent richting de bal. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 2:0

36e minuut.
Rynning verovert de bal door een tackle van achteren. Rynning probeert naar een medespeler te passen. Caeiro rent richting de bal. Caeiro draait met de bal, schiet en ... Boldescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Iarca met een snelle inworp. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache schiet op doel. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rødseth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionescu met een snelle inworp. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 2:1

44e minuut.
Caeiro met een sublieme pass. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich passt de bal zonder na te denken. Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro draait met de bal, schiet en ... Boldescu bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Liahnovich met een snelle inworp. Caeiro is nu in balbezit. Caeiro schiet op doel. Boldescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 61%, F.C Azazel 39%.
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 3:1

46e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich met een sublieme pass. Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Caeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Caeiro komt bij de bal en schiet. Liahnovich springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Sandberg geeft de bal voor. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea speelt de bal door. Tere rent richting de bal. Tere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brand trapt de bal weg. Rynning kopt de bal weg. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich schiet op doel. Boldescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 4:1

58e minuut.
Bryson passt de bal met de wreef. Caeiro is nu in balbezit. Caeiro passt de bal met de wreef. Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal met de wreef. Caeiro rent richting de bal. Caeiro draait met de bal, schiet en ... Boldescu bokst de bal weg. Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 5:1

69e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Stordal onderschept slim de pass. Stordal geeft een hoge lob. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 6:1

71e minuut.
Tere speelt de bal door. Liahnovich rent richting de bal. Met opzet legt Gușea zijn tegenspeler op de grond. Liahnovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liahnovich wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Stordal onderschept slim de pass. Stordal geeft de bal voor. Liahnovich kopt de bal weg. Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 7:1

81e minuut.
Manolache rent richting de bal. Stordal verovert de bal door een tackle van achteren. Stordal speelt de bal door. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich schiet op doel. Boldescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caeiro is nu in balbezit. Caeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 60%, F.C Azazel 40%.
Spin Of Terrible Winds - F.C Azazel 7:1