Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Azazel Spin Of Terrible Winds
433 Tactiek noncombat
56% Balbezit 44%
8% Spel op eigen helft 92%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 51.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Poziemski met een sublieme pass. Manolache heeft problemen om de bal te vangen. Klinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache onderschept slim de pass. Manolache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manolache is nu in balbezit. Manolache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Númason geeft de bal voor. Inworp. Ionescu met de inworp. Klungelig pakt Manolache de bal. Manolache geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Iarca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gușea is nu in balbezit. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klinte onderschept slim de pass. Gușea onderschept slim de pass. Gușea speelt de bal door. Tararache rent richting de bal. Tararache draait met de bal, schiet en ... Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ionescu met een snelle inworp. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache speelt de bal door. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache geeft de bal voor. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Ionescu met een snelle inworp. Manolache is nu in balbezit. Manolache draait met de bal, schiet en ... Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 1:0

33e minuut.
Klinte passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iarca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manolache rent richting de bal. Manolache draait met de bal, schiet en ... Bergqvist bokst de bal weg. Poziemski rent richting de bal. Poziemski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson geeft een hoge lob. Poziemski rent richting de bal. Poziemski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inworp. Iarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tararache probeert naar een medespeler te passen. Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poziemski haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Azazel 6%, Spin Of Terrible Winds 94%.
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 2:0

48e minuut.
Ionescu rent richting de bal. Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Poziemski is nu in balbezit. Poziemski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 3:0

56e minuut.
Ionescu met de inworp. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache met een sublieme pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ... Bergqvist bokst de bal weg.

57e minuut.
Tararache speelt de bal door. Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia speelt de bal door. Manolache rent richting de bal. Manolache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 4:0

62e minuut.
Robson probeert de bal met de borst te controleren. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu passt de bal met de wreef. Tararache rent richting de bal. Tararache schiet op doel. Bergqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Manolache met een sublieme pass. Iarca is nu in balbezit. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Tararache rent richting de bal. Tararache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Tararache de bal. Klinte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Tararache krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cossey is nu in balbezit. Inworp. Ionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manolache is nu in balbezit. Manolache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu passt de bal met de wreef. Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poziemski draait met de bal, schiet en ... Bergqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 5:0

85e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Buia met een sublieme pass. Poziemski rent richting de bal. Tararache rent richting de bal. Tararache haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poziemski rent richting de bal. Poziemski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Gușea rent richting de bal. Gușea passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een lange en hoge pass. Poziemski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Azazel 10%, Spin Of Terrible Winds 90%.
F.C Azazel - Spin Of Terrible Winds 5:0