Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Tester 23 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2780
Tester 23 FC Assamstadt
4-4-2 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa geeft een hoge lob. Ozera is nu in balbezit. Ozera draait met de bal, schiet en ... Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Inworp. Capota met de inworp. Buscan is nu in balbezit. Buscan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Ozera speelt de bal door. Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC Assamstadt 1:0

20e minuut.
Buscan speelt de bal door. Nicolae rent richting de bal. Met opzet legt Ogăraru zijn tegenspeler op de grond. Ogăraru krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Someşan kopt de bal weg. Milin probeert de bal aan de voet te houden. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nicolae de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tester 23 - FC Assamstadt 1:1

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Someşan de bal onder controle te krijgen. Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal in één keer door. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 67%, FC Assamstadt 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tester 23 - FC Assamstadt 1:1

47e minuut.
Cardei probeert de bal aan de voet te houden. Amnar rent richting de bal. Amnar met een sublieme pass. Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Siladi probeert de bal met de borst te controleren. Buscan is nu in balbezit. Buscan met een sublieme pass. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC Assamstadt 1:2

52e minuut.
Milin geeft een hoge lob. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Buscan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu passt de bal zonder na te denken. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea haalt uit met een fantastische trap. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ghica passt de bal in één keer door. Someşan geeft een hoge lob. Ozera heeft problemen om de bal te vangen. Troncea rent richting de bal. Troncea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota speelt de bal door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel. Ogăraru heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan speelt de bal door. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC Assamstadt 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 54%, FC Assamstadt 46%.
Tester 23 - FC Assamstadt 1:3