Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEC Bucharest Asceții Nemțeni
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 25.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Măgureanu passt de bal zonder na te denken. Veseliu rent richting de bal. Constantin rent richting de bal. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu passt de bal met de wreef. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Căpusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 1:0

20e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu passt de bal zonder na te denken. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 2:0

23e minuut.
Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moşneguţu met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Papadopol geeft de bal voor. Inworp. Fierbânţeanu met de inworp. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Petrea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 36%, Asceții Nemțeni 64%.
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 2:0

51e minuut.
Silveanu passt de bal zonder na te denken. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica met een sublieme pass. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Căpusa met een harde bal richting middenveld. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu passt de bal met de wreef. Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 3:0

60e minuut.
Modan controleert de bal met de borst. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrilă heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 4:0

66e minuut.
Dobrilă geeft de bal voor. Inworp. Silveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Oprescu de bal onder controle te krijgen. Moşneguţu is nu in balbezit. Măgureanu probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan passt de bal met de wreef. Papadopol is nu in balbezit. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Petrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 35%, Asceții Nemțeni 65%.
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 4:1