Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEC Bucharest AFRO
Normal Tactiek AFRO
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
van der Gun verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gun passt de bal met de wreef. Polnar rent richting de bal. Polnar haalt uit met een fantastische trap. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

10e minuut.
Cărtărescu speelt de bal door. Cosmin geeft een lange en hoge pass. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel. van der Gun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - AFRO 0:1

12e minuut.
Gomes trapt de bal weg van het doel. Chiacu kopt de bal weg. Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brocea met een snelle inworp. Cosmin is nu in balbezit. Cosmin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cosmin met een sublieme pass. Cărtărescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel. Petrea bokst de bal weg. Papadopol kopt de bal weg. Klungelig pakt Silveanu de bal. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek geeft een hoge lob. van der Gun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. van der Gun rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gun onderschept slim de pass. van der Gun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nuschele is nu in balbezit. Nuschele passt de bal in één keer door. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een hoge lob. Veseliu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 65%, AFRO 35%.
NEC Bucharest - AFRO 0:1

52e minuut.
Nuschele kopt de bal weg. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Polnar is nu in balbezit. Polnar schiet op doel. Petrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea met een sublieme pass. van der Gun rent richting de bal. van der Gun haalt uit met een fantastische trap. Petrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Brocea met een snelle inworp. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek geeft een lange en hoge pass. van der Gun heeft problemen om de bal te vangen. van der Gun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - AFRO 0:2

89e minuut.
van der Gun onderschept slim de pass. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gun is nu in balbezit. Polnar rent richting de bal. Polnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 77%, AFRO 23%.
NEC Bucharest - AFRO 0:2