Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2120
Spin Of Terrible Winds Asceții Nemțeni
modificata Tactiek 433
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
20 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 26.3
solide Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Rynning verovert de bal door een tackle van achteren. Rynning geeft de bal voor. Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mardan probeert naar een medespeler te passen. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal in één keer door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brand trapt de bal weg. Mardan speelt de bal door. Ciuboată heeft problemen om de bal te vangen. Ciuboată geeft de bal voor. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Modan is nu in balbezit. Modan geeft een hoge lob. Dobrotă rent richting de bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 0:1

28e minuut.
Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich passt de bal in één keer door. Caeiro rent richting de bal. Caeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 1:1

33e minuut.
Liahnovich speelt de bal door. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Rynning probeert naar een medespeler te passen. Caeiro rent richting de bal. Caeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ciuboată met de inworp. Mardan controleert de bal met de borst. Mardan geeft de bal voor. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 1:2

38e minuut.
Caeiro draait met de bal, schiet en ... Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Mardan kopt de bal weg. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 1:3

43e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan speelt de bal door. Klungelig pakt Andone de bal. Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 56%, Asceții Nemțeni 44%.
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 1:3

49e minuut.
Caeiro onderschept slim de pass. Caeiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Modan de bal. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Caeiro passt de bal in één keer door. Dobrilă rent richting de bal. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 2:3

53e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă passt de bal in één keer door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 2:4

54e minuut.
Klungelig pakt Liahnovich de bal. Butcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liahnovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Liahnovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caeiro rent richting de bal. Caeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bryson rent richting de bal. Bryson speelt de bal door. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich schiet op doel. Căpusa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Stordal speelt de bal door. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson speelt de bal door. Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich draait met de bal, schiet en ... Căpusa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 3:4

65e minuut.
Liahnovich passt de bal met de wreef. Caeiro rent richting de bal. Mardan is nu in balbezit. Caeiro onderschept slim de pass. Caeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mardan speelt de bal door. Dobrotă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 3:5

69e minuut.
Caeiro met een sublieme pass. Liahnovich heeft problemen om de bal te vangen. Liahnovich speelt de bal door. Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro draait met de bal, schiet en ... Paal! Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich schiet op doel. Căpusa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 4:5

72e minuut.
Mardan passt de bal met de wreef. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă speelt de bal door. Brand bokst de bal weg.

75e minuut.
Ciuboată speelt de bal door. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butcaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrotă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Rynning probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ciuboată met de inworp. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson verovert de bal door een tackle van achteren. Bryson speelt de bal door. Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Liahnovich probeert naar een medespeler te passen. Constantin rent richting de bal. Caeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caeiro draait met de bal, schiet en ... Căpusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 5:5

80e minuut.
Klungelig pakt Oprescu de bal. Caeiro begaat een overtreding. Oprescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobrotă kopt de bal weg. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 5:6

83e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu speelt de bal door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 5:7

86e minuut.
Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich passt de bal met de wreef. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro onderschept slim de pass. Caeiro haalt uit met een fantastische trap. Căpusa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 68%, Asceții Nemțeni 32%.
Spin Of Terrible Winds - Asceții Nemțeni 5:7