Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Unsprezece Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2831
Unsprezece DC&C TEAM SLATINA
343 DM Tactiek non-combat
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Faubert speelt de bal door. Bickford is nu in balbezit. Prats rent richting de bal. Prats heeft problemen om de bal te vangen. Prats schiet op doel. Karipis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tsartsaris rent richting de bal. Klungelig pakt Bucătaru de bal. Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. Scanlon is nu in balbezit. Scanlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Spur met een harde bal richting middenveld. Prats rent richting de bal. Toukoniitty rent richting de bal. Prats onderschept slim de pass. Prats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford met een sublieme pass. Klungelig pakt Scanlon de bal. Nemes verovert de bal door een tackle van achteren. Nemes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Faubert rent richting de bal. Faubert geeft de bal voor. Scanlon rent richting de bal. Scanlon draait met de bal, schiet en ... Giza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Prats met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăguş de bal. Drăguş geeft een hoge lob. Faubert rent richting de bal. Faubert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bucătaru passt de bal met de wreef. Brglez probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats is nu in balbezit. Prats draait met de bal, schiet en ... Karipis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prats rent richting de bal. Prats haalt uit met een fantastische trap. Karipis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - DC&C TEAM SLATINA 0:1

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faubert zal de hoekschop nemen. Tsartsaris is nu in balbezit. Scanlon is nu in balbezit. Scanlon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unsprezece - DC&C TEAM SLATINA 1:1

29e minuut.
Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Scanlon rent richting de bal. Scanlon haalt uit met een fantastische trap. Spur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cardei geeft een lange en hoge pass. Maciągowski kopt de bal weg. Toukoniitty kan de bal niet met de borst controleren. Prats rent richting de bal. Prats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 41%, DC&C TEAM SLATINA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unsprezece - DC&C TEAM SLATINA 1:1

47e minuut.
Prats geeft de bal voor. Inworp. Bucătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spur probeert naar een medespeler te passen. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukoniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats verovert de bal door een tackle van achteren. Prats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cardei rent richting de bal. Ebetürk rent richting de bal. Prats rent richting de bal. Prats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mergiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toksözlü met een snelle inworp. Faubert controleert de bal met de borst. Faubert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 21%, DC&C TEAM SLATINA 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unsprezece - DC&C TEAM SLATINA 1:1