Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Sick Side Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2889
Sick Side cornetu IF
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Tănăsoaica met een snelle inworp. Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Płomyk rent richting de bal. Płomyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - cornetu IF 0:1

25e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Gotelli kopt de bal weg. Cişmaşu heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki schiet op doel. Birlea bokst de bal weg. Daar is Cişmaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - cornetu IF 0:2

27e minuut.
Ligęza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi haalt uit met een fantastische trap. Şuteu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Bailescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Carambol rent richting de bal. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - cornetu IF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick Side 47%, cornetu IF 53%.
Sick Side - cornetu IF 0:3

90e minuut.
Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu is nu in balbezit. Płomyk onderschept slim de pass. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick Side 51%, cornetu IF 49%.
Sick Side - cornetu IF 0:3