Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunărea Slatina FC Farul Constanta
Normal Tactiek so pei
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Udroiu met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bunea. Bunea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Udroiu passt de bal in één keer door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu rent richting de bal. Udroiu geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru haalt uit met een fantastische trap. Pleşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 54%, FC Farul Constanta 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunărea Slatina - FC Farul Constanta 0:0

60e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voinescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Deaconu probeert de bal met de borst te controleren. Deaconu haalt uit met een fantastische trap. Cinpoeru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - FC Farul Constanta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 44%, FC Farul Constanta 56%.
Dunărea Slatina - FC Farul Constanta 1:0