Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Zimandcuz FC AndreC
433 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Inworp. Rogozneanu met een snelle inworp. Ignat geeft een hoge lob. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - FC AndreC 0:1

37e minuut.
Criţă met een sublieme pass. Mihăileanu speelt de bal door. Bendea is nu in balbezit. Rogozneanu onderschept slim de pass. Rogozneanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 47%, FC AndreC 53%.
Inter Zimandcuz - FC AndreC 0:1

49e minuut.
Mihăileanu passt de bal zonder na te denken. Ciucă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordeanu. Cordeanu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mihăileanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Criţă probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă speelt de bal door. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Pitulea is nu in balbezit. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 59%, FC AndreC 41%.
Inter Zimandcuz - FC AndreC 0:1