Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloria Turnu-Severin FC bălteni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Constantin kopt de bal weg. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Aron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Turnu-Severin - FC bălteni 0:1

7e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ochetan zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rogoz kopt de bal weg. Strujac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constantin. Constantin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Strujac is nu in balbezit. Berlea onderschept slim de pass. Berlea probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gloria Turnu-Severin - FC bălteni 1:1

40e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Constantin met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oraşan de bal. Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ochetan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostolescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Şuteu ... Strafschop! Şuteu krijgt een gele kaart. Apostolescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Apostolescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Aron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Turnu-Severin - FC bălteni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Turnu-Severin 68%, FC bălteni 32%.
Gloria Turnu-Severin - FC bălteni 1:2

48e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Spinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Strujac rent richting de bal. Strujac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grumezea de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu is nu in balbezit. Spinu verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Apostolescu de bal onder controle te krijgen. Aron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea passt de bal met de wreef. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu draait met de bal, schiet en ... Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu passt de bal in één keer door. Spinu is nu in balbezit. Spinu schiet op doel. Aron probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Spinu rent richting de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu is nu in balbezit. Spinu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Apostolescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Paraschiv de bal. Grumezea met een sublieme pass. Spinu rent richting de bal. Spinu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Turnu-Severin 49%, FC bălteni 51%.
Gloria Turnu-Severin - FC bălteni 1:2