Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unsprezece cornetu IF
343 DM Tactiek 523
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 34.9
redelijk Schieten solide
matig Passen zwak
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko passt de bal zonder na te denken. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Toukoniitty passt de bal met de wreef. Iserhardt is nu in balbezit. Iserhardt passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - cornetu IF 0:1

18e minuut.
Toukoniitty is nu in balbezit. is nu in balbezit. met een sublieme pass. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel. Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Skobel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maciągowski de bal onder controle te krijgen. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - cornetu IF 0:2

32e minuut.
Wężowiecki speelt de bal door. Płomyk heeft problemen om de bal te vangen. Płomyk passt de bal met de wreef. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faubert met de inworp. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 50%, cornetu IF 50%.
Unsprezece - cornetu IF 0:2

52e minuut.
Ligęza onderschept slim de pass. Tsartsaris rent richting de bal. Met opzet legt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Ligęza onderschept slim de pass. Ligęza geeft de bal voor. Toukoniitty is nu in balbezit. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Piórko is nu in balbezit. Met opzet legt Bickford zijn tegenspeler op de grond. Bickford krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Ligęza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru speelt de bal door. Scanlon rent richting de bal. Scanlon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - cornetu IF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 46%, cornetu IF 54%.
Unsprezece - cornetu IF 1:2