Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA Sick Side
non-combat Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 22.8
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Drăguş met een snelle inworp. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Sick Side 1:0

6e minuut.
Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Băsescu rent richting de bal. Băsescu passt de bal zonder na te denken. Prats is nu in balbezit. Prats schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Sick Side 2:0

12e minuut.
Şuteu kopt de bal weg. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguş. Drăguş krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cardei is nu in balbezit. Cardei geeft de bal voor. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats schiet op doel. Caterincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tănăsoaica zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cernat de bal. Prats rent richting de bal. Prats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Leca rent richting de bal. Prats rent richting de bal. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats onderschept slim de pass. Prats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 69%, Sick Side 31%.
DC&C TEAM SLATINA - Sick Side 2:0

48e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă rent richting de bal. Nemes verovert de bal door een tackle van achteren. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Öllrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllrich geeft een hoge lob. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats onderschept slim de pass. Prats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Sick Side 3:0

66e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Nemes onderschept slim de pass. Nemes met een sublieme pass. Prats rent richting de bal. Prats haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Nemes probeert naar een medespeler te passen. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Giza geeft een hoge lob. Prats rent richting de bal. Prats haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 65%, Sick Side 35%.
DC&C TEAM SLATINA - Sick Side 3:0