Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Farul Constanta Inter Zimandcuz
so pei Tactiek 433
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Căpraru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateescu. Mateescu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een hoge lob. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca is nu in balbezit. Leca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu rent richting de bal. Bunea begaat een overtreding. Bunea krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu is nu in balbezit. Negomireanu onderschept slim de pass. Negomireanu geeft de bal voor. Cordeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cinpoeru met een harde bal richting middenveld. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal in één keer door. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 53%, Inter Zimandcuz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Farul Constanta - Inter Zimandcuz 0:0

46e minuut.
Daar is Bendea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Raicu rent richting de bal. Raicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Siboiu de bal. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mitran de bal onder controle te krijgen. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Alexandru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru passt de bal in één keer door. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 49%, Inter Zimandcuz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Farul Constanta - Inter Zimandcuz 0:0