Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Farul Constanta DC&C TEAM SLATINA
so pei Tactiek non-combat
41% Balbezit 59%
17% Spel op eigen helft 83%
2 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Inworp. Leca met de inworp. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu geeft de bal voor. Căpraru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Krpeta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atencio de bal. Krpeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats schiet op doel. Cinpoeru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - DC&C TEAM SLATINA 0:1

21e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prats rent richting de bal. Siboiu rent richting de bal. Prats verovert de bal door een tackle van achteren. Prats schiet op doel. Cinpoeru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Spur geeft de bal voor. Prats is nu in balbezit. Mitran onderschept slim de pass. Mitran passt de bal zonder na te denken. Leca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Prats raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

41e minuut.
Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 18%, DC&C TEAM SLATINA 82%.
FC Farul Constanta - DC&C TEAM SLATINA 0:1

66e minuut.
Obeadă met een sublieme pass. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru draait met de bal, schiet en ... Spur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Öllrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruia begaat een overtreding. Gruia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 15%, DC&C TEAM SLATINA 85%.
FC Farul Constanta - DC&C TEAM SLATINA 0:1