Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Sick Side Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2151
Sick Side FC bălteni
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Cişmaşu passt de bal met de wreef. Şuteu rent richting de bal. Grumezea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grumezea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Atanasiu heeft problemen om de bal te vangen. Leca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanasiu. Atanasiu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Hruşcă de bal. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hruşcă zijn tegenspeler op de grond. Hruşcă krijgt een gele kaart. Berlea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Berlea kan niet meer verder spelen. Bordeanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick Side 41%, FC bălteni 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sick Side - FC bălteni 0:0

50e minuut.
Pîrvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvulescu passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - FC bălteni 1:0

52e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Cardei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - FC bălteni 2:0

56e minuut.
Hruşcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mărculescu is nu in balbezit. Grumezea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grumezea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Cardei met een harde bal richting middenveld. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cardei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick Side - FC bălteni 3:0

68e minuut.
Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal zonder na te denken. Ciolţea is nu in balbezit. Tănăsoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Mărculescu rent richting de bal. Şuteu rent richting de bal. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu schiet op doel. Cardei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Constantin rent richting de bal. Constantin geeft de bal voor. Klungelig pakt Caterincă de bal. Spinu is nu in balbezit. Spinu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick Side 26%, FC bălteni 74%.
Sick Side - FC bălteni 3:0