Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: Metrom Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2726
Metrom Fc Vulturi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ passt de bal zonder na te denken. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mihart de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een lange en hoge pass. Trâmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... Bănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Fc Vulturi 0:1

32e minuut.
Apostu geeft de bal voor. Movilescu kan de bal niet met de borst controleren. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metrom - Fc Vulturi 1:1

35e minuut.
Condruţ met een sublieme pass. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu passt de bal met de wreef. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Condruţ neemt de hoekschop. Banciu is nu in balbezit. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Fc Vulturi 1:2

38e minuut.
Bălăşoiu is nu in balbezit. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Fc Vulturi 1:3

42e minuut.
Mihart geeft de bal voor. Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Cioropina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rovine de bal. Rovine schiet op doel. Bănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrom 69%, Fc Vulturi 31%.
Metrom - Fc Vulturi 1:3

53e minuut.
Banciu geeft een lange en hoge pass. Trâmbiţaş met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Fc Vulturi 1:4

79e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banciu. Mălăiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălăiescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrom 43%, Fc Vulturi 57%.
Metrom - Fc Vulturi 1:4