Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigers Glorys Chimia Giurgiu
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea met een sublieme pass. Hristu rent richting de bal. Hristu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petruţ is nu in balbezit. Petruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 1:0

12e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nichifor. Nichifor krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Carambol rent richting de bal. Petruţ rent richting de bal. Petruţ probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gorgan met een snelle inworp. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 2:0

30e minuut.
Butea is nu in balbezit. Manea onderschept slim de pass. Manea passt de bal zonder na te denken. Cimbru rent richting de bal. Cimbru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers Glorys 52%, Chimia Giurgiu 48%.
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 2:1

53e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea speelt de bal door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Doboş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 2:2

55e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damian de bal. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş probeert naar een medespeler te passen. Carambol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 3:2

57e minuut.
Hristu rent richting de bal. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer passt de bal in één keer door. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap. Mătrăgună bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 4:2

60e minuut.
Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ passt de bal met de wreef. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lăscărescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nichifor met een snelle inworp. Butea rent richting de bal. Manea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manea krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Galdea is nu in balbezit. Butea onderschept slim de pass. Galdea begaat een overtreding. Butea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hristu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers Glorys 36%, Chimia Giurgiu 64%.
FC Tigers Glorys - Chimia Giurgiu 4:2