Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: Maidan
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8383
Lupii obositi bravo Bodesti
Skema C Tactiek 442
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 25
solid Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen weak


7e minuut.
Domnişoru probeert de bal aan de voet te houden. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu geeft de bal voor. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - bravo Bodesti 1:0

10e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Vişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Opriţa controleert de bal met de borst. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - bravo Bodesti 2:0

37e minuut.
Daar is Opriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu met een sublieme pass. Opriţa rent richting de bal. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Anghel kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Briscariu geeft de bal voor. Damian probeert de bal aan de voet te houden. Eremia rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - bravo Bodesti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 25%, bravo Bodesti 75%.
Lupii obositi - bravo Bodesti 3:0

48e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu speelt de bal door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - bravo Bodesti 4:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rydol met de inworp. Gîrbaciu met een sublieme pass. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel geeft een lange en hoge pass. Briscariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rydol geeft de bal voor. Veseliu probeert de bal met de borst te controleren. Veseliu passt de bal met de wreef. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Veseliu is nu in balbezit. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anghel geeft een lange en hoge pass. Rydol kopt de bal weg. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - bravo Bodesti 5:0

82e minuut.
Eremia is nu in balbezit. Veseliu onderschept slim de pass. Opriţa rent richting de bal. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Vişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rydol is nu in balbezit. Rydol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eremia de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 21%, bravo Bodesti 79%.
Lupii obositi - bravo Bodesti 5:0