Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Bucharest FC Tigers Glorys
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Istoc passt de bal zonder na te denken. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Ursuţ probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Variaş de bal. Istoc is nu in balbezit. Istoc passt de bal zonder na te denken. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ met een sublieme pass. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Butică de bal. Petruţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butică. Petruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Variaş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Bucharest 64%, FC Tigers Glorys 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Bucharest - FC Tigers Glorys 0:0

57e minuut.
Butică onderschept slim de pass. Hristu onderschept slim de pass. Hristu passt de bal zonder na te denken. Petruţ rent richting de bal. Petruţ haalt uit met een fantastische trap. Ciuboată kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară probeert naar een medespeler te passen. Nichifor met een sublieme pass. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Bucharest 54%, FC Tigers Glorys 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Bucharest - FC Tigers Glorys 0:0