Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Univ. Craiova 78 Lupii obositi
442 Tactiek Skema C
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 44.2
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


15e minuut.
Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal met de wreef. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Lupii obositi 0:1

18e minuut.
Heck onderschept slim de pass. Bărăscu onderschept slim de pass. Sobiech geeft de bal voor. Peter rent richting de bal. Peter draait met de bal, schiet en ... Şandru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Spang Olsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi speelt de bal door. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. Şandru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 46%, Lupii obositi 54%.
Univ. Craiova 78 - Lupii obositi 0:1

47e minuut.
Sobiech passt de bal met de wreef. Reus is nu in balbezit. Reus passt de bal in één keer door. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Heck rent richting de bal. Heck passt de bal zonder na te denken. Beray rent richting de bal. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Beray onderschept slim de pass. Beray passt de bal in één keer door. Sobiech rent richting de bal. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rydol kopt de bal weg. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - Lupii obositi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 40%, Lupii obositi 60%.
Univ. Craiova 78 - Lupii obositi 0:2