Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARANDU CRISCIOR Constanta Sentinels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş passt de bal in één keer door. Beteringhe rent richting de bal. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău speelt de bal door. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău passt de bal zonder na te denken. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Constanta Sentinels 0:1

42e minuut.
Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe onderschept slim de pass. Trică rent richting de bal. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 63%, Constanta Sentinels 37%.
ZARANDU CRISCIOR - Constanta Sentinels 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Trică de bal. Trică passt de bal zonder na te denken. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZARANDU CRISCIOR - Constanta Sentinels 1:1

60e minuut.
Bunoaica controleert de bal met de borst. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Bălăcescu heeft problemen om de bal te vangen. Buzescu is nu in balbezit. Bălăcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin speelt de bal door. Bălăcescu is nu in balbezit. Bălăcescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 43%, Constanta Sentinels 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZARANDU CRISCIOR - Constanta Sentinels 1:1