Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Giurgiu Rapid Bucharest
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mirancea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosmin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istoc rent richting de bal. Istoc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal met de wreef. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Galdea passt de bal zonder na te denken. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea met een sublieme pass. Cimbru rent richting de bal. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Galdea rent richting de bal. Manea rent richting de bal. Simion begaat een overtreding. Simion krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Carmitru is nu in balbezit. Galdea onderschept slim de pass. Galdea passt de bal zonder na te denken. Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu met een sublieme pass. Simion geeft de bal voor. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Rapid Bucharest 0:1

37e minuut.
Carmitru geeft een hoge lob. Cosmin rent richting de bal. Cosmin passt de bal met de wreef. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Manea speelt de bal door. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică is nu in balbezit. Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Giurgiu - Rapid Bucharest 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 67%, Rapid Bucharest 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimia Giurgiu - Rapid Bucharest 1:1

67e minuut.
Istoc rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer geeft een hoge lob. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Grigor geeft een hoge lob. Simion heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer is nu in balbezit. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru rent richting de bal. Cimbru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 42%, Rapid Bucharest 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimia Giurgiu - Rapid Bucharest 1:1