Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARANDU CRISCIOR Univ. Craiova 78
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 50.2
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray met een sublieme pass. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski schiet op doel. Ristoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:1

2e minuut.
Trică heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:2

4e minuut.
Bunoaica geeft een hoge lob. Inworp. Spang Olsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Nicodin geeft de bal voor. Inworp. Reus met een snelle inworp. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:3

9e minuut.
Reus rent richting de bal. Reus passt de bal met de wreef. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:4

11e minuut.
Peter rent richting de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:5

13e minuut.
Reus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bunoaica de bal onder controle te krijgen. Beray speelt de bal door. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski schiet op doel. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Spang Olsen geeft de bal voor. Sava speelt de bal door. Negoescu controleert de bal met de borst. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus geeft de bal voor. Bunoaica heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica rent richting de bal. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:6

21e minuut.
Reus probeert naar een medespeler te passen. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray passt de bal in één keer door. Peter is nu in balbezit. Peter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ristoiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Peter is nu in balbezit. Peter geeft de bal voor. Bunoaica rent richting de bal. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:7

24e minuut.
Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunoaica is nu in balbezit. Ciarkowski rent richting de bal. Daar is Ciarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beray kopt de bal weg. Peter is nu in balbezit. Peter passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Peter is nu in balbezit. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:8

29e minuut.
Reus passt de bal met de wreef. Peter geeft een lange en hoge pass. Bunoaica is nu in balbezit. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski schiet op doel. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Beray passt de bal in één keer door. Peter rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Peter verovert de bal door een tackle van achteren. Peter schiet op doel. Ristoiu bokst de bal weg.

33e minuut.
Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Sava met een sublieme pass. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:9

33e minuut.
Trică is nu in balbezit. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski schiet op doel. Sava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Beray rent richting de bal. Beray geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:10

35e minuut.
Bălăcescu speelt de bal door. Trică is nu in balbezit. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:11

36e minuut.
Trică rent richting de bal. Ciarkowski onderschept slim de pass. Negoescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negoescu krijgt een gele kaart. Ciarkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobiech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peter springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Beray rent richting de bal. Beray geeft de bal voor. Bunoaica heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Spang Olsen met de inworp. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Peter is nu in balbezit. Peter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 88%, Univ. Craiova 78 12%.
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:12

51e minuut.
Beray kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojin de bal. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski geeft de bal voor. Peter krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter onderschept slim de pass. Peter schiet op doel. Ristoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:13

53e minuut.
Peter is nu in balbezit. Peter passt de bal met de wreef. Sobiech speelt de bal door. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski schiet op doel. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:14

59e minuut.
Sobiech heeft problemen om de bal te vangen. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beray krijgt een gele kaart. Trică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bunoaica met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Beray kopt de bal weg. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:15

62e minuut.
Beray is nu in balbezit. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bunoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:16

63e minuut.
Bălăcescu speelt de bal door. Klungelig pakt Trică de bal. Peter rent richting de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski geeft de bal voor. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:17

70e minuut.
Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter met een sublieme pass. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:18

78e minuut.
Ristoiu speelt de bal door. Beray probeert de bal met de borst te controleren. Beray met een sublieme pass. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Inworp. Nicodin met de inworp. Reus probeert naar een medespeler te passen. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Peter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Ciarkowski de bal. Ciarkowski speelt de bal door. Peter is nu in balbezit. Peter schiet op doel. Sava probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reus zal de hoekschop nemen. Beray heeft problemen om de bal te vangen. Beray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray passt de bal in één keer door. Spang Olsen speelt de bal door. Peter rent richting de bal. Peter draait met de bal, schiet en ... Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Beray speelt de bal door. Daar is Spang Olsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spang Olsen passt de bal met de wreef. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:19

87e minuut.
Klungelig pakt Bălăcescu de bal. Bălăcescu passt de bal in één keer door. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 72%, Univ. Craiova 78 28%.
ZARANDU CRISCIOR - Univ. Craiova 78 0:19