Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vulturi FC Tigers Glorys
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een lange en hoge pass. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Petruţ is nu in balbezit. Petruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu passt de bal in één keer door. Butulan rent richting de bal. Butulan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 1:0

16e minuut.
Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condruţ krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Banciu speelt de bal door. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea is nu in balbezit. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Doboş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioropina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trâmbiţaş komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petruţ is nu in balbezit. Petruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 1:1

39e minuut.
Tâlvan speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal in één keer door. Petruţ rent richting de bal. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vulturi 45%, FC Tigers Glorys 55%.
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 1:2

47e minuut.
Secară met een sublieme pass. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grozăvescu de bal onder controle te krijgen. Şuteu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Butea rent richting de bal. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Banciu geeft een hoge lob. Drăguţ kopt de bal weg. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ onderschept slim de pass. Petruţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 2:2

78e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal zonder na te denken. Secară probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Petruţ de bal. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon geeft de bal voor. Bălăşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vulturi 41%, FC Tigers Glorys 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vulturi - FC Tigers Glorys 2:2