Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Regresul Constanta Sentinels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Honceriu is nu in balbezit. Honceriu geeft de bal voor. Ivan is nu in balbezit. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici begaat een overtreding. Honceriu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihliuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Căliman speelt de bal door. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enescu rent richting de bal. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ... Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Buculei geeft een hoge lob. Beteringhe probeert de bal aan de voet te houden. Raţă is nu in balbezit. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Raţă kopt de bal weg. Honceriu is nu in balbezit. Lazarovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazarovici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 57%, Constanta Sentinels 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Regresul - Constanta Sentinels 0:0

51e minuut.
Raţă speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Constanta Sentinels 0:1

59e minuut.
Buzescu is nu in balbezit. Boldescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Raţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buculei is nu in balbezit. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Amnar de bal. Amnar met een sublieme pass. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel onderschept slim de pass. Creţescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Creţescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Creţescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cristinel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cristinel kan niet meer verder spelen. Lăscărescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 55%, Constanta Sentinels 45%.
FC Regresul - Constanta Sentinels 0:1