Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: mteam Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3094
mteam FCUC
Normal Tactiek depla
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos schiet op doel. Dobranschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:1

3e minuut.
Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Andreatos draait met de bal, schiet en ... Sucigan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arghezi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Llovet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Arıcan probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi speelt de bal door. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Arıcan onderschept slim de pass. Arıcan met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arghezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Llovet is nu in balbezit. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:2

22e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Llovet onderschept slim de pass. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andreatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arıcan probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Arıcan onderschept slim de pass. Cocoloş rent richting de bal. Arıcan verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Andreatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Arıcan verovert de bal door een tackle van achteren. Arıcan met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:3

40e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Arghezi geeft de bal voor. Klungelig pakt Llovet de bal. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:4

41e minuut.
Llovet geeft de bal voor. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Dobranschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Constantin probeert de bal aan de voet te houden. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen. Llovet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arıcan verovert de bal door een tackle van achteren. Arıcan probeert naar een medespeler te passen. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Andreatos heeft problemen om de bal te vangen. Andreatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mteam 68%, FCUC 32%.
mteam - FCUC 0:5

46e minuut.
Obrenović passt de bal zonder na te denken. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Dobranschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Arıcan passt de bal in één keer door. Llovet rent richting de bal. Llovet passt de bal met de wreef. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andreatos passt de bal in één keer door. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi geeft de bal voor. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Marincea de bal. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos passt de bal met de wreef. Llovet rent richting de bal. Llovet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi speelt de bal door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arıcan speelt de bal door. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Dobranschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Clondescu geeft de bal voor. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet speelt de bal door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Gal de bal. Llovet rent richting de bal. Llovet passt de bal in één keer door. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Andreatos rent richting de bal. Andreatos schiet op doel. Sucigan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Constantin de bal onder controle te krijgen. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arıcan kopt de bal weg. Andreatos rent richting de bal. Andreatos passt de bal zonder na te denken. Llovet rent richting de bal. Llovet schiet op doel. Dobranschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Marincea rent richting de bal. Llovet onderschept slim de pass. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - FCUC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mteam 76%, FCUC 24%.
mteam - FCUC 0:7