Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Fc Klewe Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2933
Fc Klewe Gogu1021
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sturdza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chişcanu de bal onder controle te krijgen. Alexandru rent richting de bal. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fierbânţeanu kan de bal niet met de borst controleren. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Docu kopt de bal weg. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Sturdza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Klewe - Gogu1021 1:0

21e minuut.
Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chişcanu met een snelle inworp. Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft de bal voor. Modan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Docu met de inworp. Roman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sturdza de bal. Sturdza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Klewe - Gogu1021 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Klewe 29%, Gogu1021 71%.
Fc Klewe - Gogu1021 2:0

54e minuut.
Drăgan onderschept slim de pass. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae geeft een hoge lob. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chişcanu passt de bal met de wreef. Sturdza rent richting de bal. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru rent richting de bal. Venczel onderschept slim de pass. Venczel draait met de bal, schiet en ... Hasu bokst de bal weg.

65e minuut.
Chişcă geeft de bal voor. Venczel rent richting de bal. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Şerban onderschept slim de pass. Şerban met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sturdza speelt de bal door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sturdza de bal. Sturdza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Klewe 40%, Gogu1021 60%.
Fc Klewe - Gogu1021 2:0