Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MONOLIT BRAILA DFC Team
Normal Tactiek liga
41% Balbezit 59%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


13e minuut.
Inworp. Gorun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraru rent richting de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MONOLIT BRAILA - DFC Team 1:0

16e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Moraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernea raakt geblesseerd tijdens het duel. Chárry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Galdea speelt de bal door. Gorun rent richting de bal. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Moraru is nu in balbezit. Moraru draait met de bal, schiet en ... Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bercu neemt de hoekschop. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MONOLIT BRAILA - DFC Team 2:0

40e minuut.
Bercu met een snelle inworp. Moraru is nu in balbezit. Moraru geeft een lange en hoge pass. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Socaciu rent richting de bal. Socaciu passt de bal in één keer door. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Frusina passt de bal zonder na te denken. Bercu rent richting de bal. Bercu geeft een lange en hoge pass. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MONOLIT BRAILA - DFC Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 23%, DFC Team 77%.
FC MONOLIT BRAILA - DFC Team 3:0

71e minuut.
Obositu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernea rent richting de bal. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Chárry onderschept slim de pass. Chárry met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 32%, DFC Team 68%.
FC MONOLIT BRAILA - DFC Team 3:0