Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: 1982 CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1867
1982 CF F.C Dunarea Braila
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Mutu rent richting de bal. Olaru onderschept slim de pass. Olaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1982 CF - F.C Dunarea Braila 0:1

16e minuut.
Ion speelt de bal door. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1982 CF - F.C Dunarea Braila 0:2

29e minuut.
Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă geeft een lange en hoge pass. Murgu rent richting de bal. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu passt de bal met de wreef. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1982 CF 55%, F.C Dunarea Braila 45%.
1982 CF - F.C Dunarea Braila 0:2

46e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal zonder na te denken. Esca probeert naar een medespeler te passen. Gabrian rent richting de bal. Gabrian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaharescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazilu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bănuţă is nu in balbezit. Dudnic onderschept slim de pass. Dudnic met een sublieme pass. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1982 CF 49%, F.C Dunarea Braila 51%.
1982 CF - F.C Dunarea Braila 0:2