Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: FCU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6390
FCUC JBT
depla Tactiek 451
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 27.9
goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


9e minuut.
Lupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Andreatos passt de bal zonder na te denken. Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal met de wreef. Llovet rent richting de bal. Llovet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă bokst de bal weg.

21e minuut.
Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet speelt de bal door. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 1:0

28e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi speelt de bal door. Andreatos rent richting de bal. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă bokst de bal weg.

30e minuut.
Frunda probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Arghezi met de inworp. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şelaru geeft een lange en hoge pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac rent richting de bal. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemnaru is nu in balbezit. Clondescu rent richting de bal. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arıcan onderschept slim de pass. Arıcan met een sublieme pass. Arghezi met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi geeft de bal voor. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet schiet op doel. Mereuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rus rent richting de bal. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos met een sublieme pass. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 2:0

44e minuut.
Andreatos rent richting de bal. Llovet is nu in balbezit. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 37%, JBT 63%.
FCUC - JBT 3:0

47e minuut.
Arıcan rent richting de bal. Arıcan passt de bal zonder na te denken. Şelaru geeft een hoge lob. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Llovet geeft de bal voor. Lemnaru rent richting de bal. Şelaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şelaru krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Llovet is nu in balbezit. Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 4:0

54e minuut.
Llovet rent richting de bal. Brescan is nu in balbezit. Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet geeft de bal voor. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 5:0

58e minuut.
Llovet passt de bal met de wreef. Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal in één keer door. Llovet is nu in balbezit. Llovet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Andreatos passt de bal met de wreef. Llovet is nu in balbezit. Llovet passt de bal met de wreef. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Arghezi geeft een hoge lob. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Mereuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 6:0

64e minuut.
Daar is Gânsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andreatos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llovet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mereuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Mereuţă probeert naar een medespeler te passen. Arıcan kopt de bal weg. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Mereuţă trapt de bal weg. Arıcan kopt de bal weg. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel. Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llovet met de inworp. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 7:0

70e minuut.
Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru geeft de bal voor. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cabullo kopt de bal weg. Obrenović probeert naar een medespeler te passen. Llovet met een sublieme pass. Klungelig pakt Andreatos de bal. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 8:0

74e minuut.
Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamfirescu de bal. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rus probeert de bal aan de voet te houden. Pârvulescu is nu in balbezit. Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet geeft de bal voor. Andreatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Frunda geeft een hoge lob. Arghezi rent richting de bal. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Llovet is nu in balbezit. Llovet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Llovet is nu in balbezit. Llovet passt de bal met de wreef. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 9:0

81e minuut.
Lemnaru speelt de bal door. Cabullo heeft problemen om de bal te vangen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balać trapt de bal weg. Llovet kopt de bal weg. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet passt de bal zonder na te denken. Gânsac is nu in balbezit. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Şelaru geeft de bal voor. Andreatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arıcan onderschept slim de pass. Arıcan geeft de bal voor. Gânsac is nu in balbezit. Andreatos onderschept slim de pass. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - JBT 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 20%, JBT 80%.
FCUC - JBT 10:0