Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Gogu1021 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2941
Gogu1021 FC MONOLIT BRAILA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Venczel de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Muntenuş passt de bal met de wreef. Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal met de wreef. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Modan trapt de bal weg van het doel. Socaciu kopt de bal weg. Moraru is nu in balbezit. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - FC MONOLIT BRAILA 0:1

16e minuut.
Gorun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Moraru speelt de bal door. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Preotu trapt de bal weg. Frusina kopt de bal weg. Dan met een sublieme pass. Klungelig pakt Moraru de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - FC MONOLIT BRAILA 0:2

23e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Preotu heeft problemen om de bal te vangen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Şerban geeft een hoge lob. Chiţulescu rent richting de bal. Gal onderschept slim de pass. Venczel is nu in balbezit. Venczel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Preotu geeft de bal voor. Inworp. Şerban met een snelle inworp. Gal rent richting de bal. Gal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gogu1021 40%, FC MONOLIT BRAILA 60%.
Gogu1021 - FC MONOLIT BRAILA 0:2

46e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ... Socaciu probeert de bal aan de voet te houden. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chiţulescu geeft een hoge lob. Gal is nu in balbezit. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Dan geeft de bal voor. Şerban kopt de bal weg. Venczel probeert de bal aan de voet te houden. Gal is nu in balbezit. Gal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gogu1021 40%, FC MONOLIT BRAILA 60%.
Gogu1021 - FC MONOLIT BRAILA 0:2