Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Galati F.C Dunarea Braila
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Cioran probeert de bal aan de voet te houden. Olaru is nu in balbezit. Olaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască rent richting de bal. Parască passt de bal zonder na te denken. Olaru rent richting de bal. Olaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Galati 50%, F.C Dunarea Braila 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Galati - F.C Dunarea Braila 0:0

49e minuut.
Pârvulescu geeft de bal voor. Ghişoiu rent richting de bal. Purcaru begaat een overtreding. Ghişoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghişoiu wilt de vrije trap nemen. Bâtă bokst de bal weg. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - F.C Dunarea Braila 1:0

73e minuut.
Parască rent richting de bal. Parască passt de bal met de wreef. Cioculescu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parască heeft problemen om de bal te vangen. Spânu rent richting de bal. Spânu met een sublieme pass. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - F.C Dunarea Braila 2:0

88e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Ghişoiu onderschept slim de pass. Ghişoiu geeft de bal voor. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Galati 41%, F.C Dunarea Braila 59%.
United Galati - F.C Dunarea Braila 2:0