Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Gogu1021 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2777
Gogu1021 JBT
Normal Tactiek 451
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
8 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Dan controleert de bal met de borst. Lemnaru onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dan. Dan krijgt een gele kaart. Lemnaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frunda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Micu is nu in balbezit. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu passt de bal in één keer door. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gal probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. Gânsac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gânsac krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Micu rent richting de bal. Micu geeft de bal voor. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Lupić verovert de bal door een tackle van achteren. Lupić speelt de bal door. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - JBT 0:1

33e minuut.
Cabullo met een sublieme pass. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciurea. Ciurea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gogu1021 67%, JBT 33%.
Gogu1021 - JBT 0:1

50e minuut.
Lupić probeert naar een medespeler te passen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus met een sublieme pass. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Modan trapt de bal weg. Cabullo speelt de bal door. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru schiet op doel. Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - JBT 0:2

57e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Brescan rent richting de bal. Brescan passt de bal zonder na te denken. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şerban de bal. Şerban speelt de bal door. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel. Mereuţă bokst de bal weg.

62e minuut.
Fierbânţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Cabullo rent richting de bal. Cabullo met een sublieme pass. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - JBT 0:3

70e minuut.
Drugă rent richting de bal. Drugă geeft een lange en hoge pass. Lemnaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabullo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cabullo passt de bal zonder na te denken. Lupić is nu in balbezit. Lupić probeert naar een medespeler te passen. Cabullo heeft problemen om de bal te vangen. Cabullo passt de bal in één keer door. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Drugă geeft een lange en hoge pass. Cabullo kopt de bal weg. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gogu1021 - JBT 0:4

76e minuut.
Bogdan is nu in balbezit. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lupić rent richting de bal. Lupić geeft de bal voor. Micu is nu in balbezit. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gogu1021 76%, JBT 24%.
Gogu1021 - JBT 0:4