Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: FCU Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5014
FCUC CS Alexandria
depla Tactiek 442
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal zonder na te denken. Diaconu rent richting de bal. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Şelaru passt de bal in één keer door. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Yeralan met een sublieme pass. Buzdugan rent richting de bal. Şelaru maakt een afschuwelijke overtreding. Şelaru krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos onderschept slim de pass. Andreatos passt de bal in één keer door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Şelaru passt de bal met de wreef. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet onderschept slim de pass. Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 1:0

21e minuut.
Andreatos heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos onderschept slim de pass. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Llovet heeft problemen om de bal te vangen. Llovet met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Şelaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Llovet de bal. Llovet passt de bal in één keer door. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet is nu in balbezit. Llovet geeft een hoge lob. Andreatos rent richting de bal. Andreatos schiet op doel. Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 2:0

39e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi is nu in balbezit. Andreatos rent richting de bal. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arghezi met de inworp. Arıcan met een sublieme pass. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Andreatos rent richting de bal. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvăţ kopt de bal weg. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arıcan. Arıcan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 24%, CS Alexandria 76%.
FCUC - CS Alexandria 2:0

47e minuut.
Arıcan geeft een lange en hoge pass. Andreatos kopt de bal weg. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Andreatos heeft problemen om de bal te vangen. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Llovet is nu in balbezit. Llovet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diaconu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 3:0

53e minuut.
Dolha trapt de bal weg. Arıcan kopt de bal weg. Andreatos rent richting de bal. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 4:0

56e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Arghezi geeft de bal voor. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 5:0

62e minuut.
Arıcan heeft problemen om de bal te vangen. Arıcan geeft een hoge lob. Drăguţ is nu in balbezit. Andreatos onderschept slim de pass. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 6:0

64e minuut.
Llovet rent richting de bal. Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 7:0

66e minuut.
Llovet is nu in balbezit. Llovet passt de bal in één keer door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 8:0

67e minuut.
Lin is nu in balbezit. Şelaru rent richting de bal. Llovet probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 9:0

74e minuut.
Raican geeft een lange en hoge pass. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal met de wreef. Daar is Andreatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Llovet geeft de bal voor. Diaconu rent richting de bal. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Dolha trapt de bal weg. Llovet kopt de bal weg. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - CS Alexandria 10:0

84e minuut.
Arıcan rent richting de bal. Arıcan met een sublieme pass. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arıcan verovert de bal door een tackle van achteren. Arıcan passt de bal in één keer door. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Diaconu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Arghezi geeft een hoge lob. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 28%, CS Alexandria 72%.
FCUC - CS Alexandria 10:0