Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: 1982 CF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2950
1982 CF FC MONOLIT BRAILA
Defend Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Galdea trapt de bal weg van het doel. Moraru kopt de bal weg. Alexa probeert de bal aan de voet te houden. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 0:1

10e minuut.
Mazilu geeft een hoge lob. Chiţulescu kopt de bal weg. Socaciu rent richting de bal. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gorun rent richting de bal. Gorun speelt de bal door. Mutu probeert de bal aan de voet te houden. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Mazilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazilu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vadim de bal. Gabrian rent richting de bal. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1982 CF 51%, FC MONOLIT BRAILA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 1:1

50e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Zaharescu onderschept slim de pass. Zaharescu speelt de bal door. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 2:1

57e minuut.
Muntenuş geeft een hoge lob. Gorun kopt de bal weg. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ene geeft een lange en hoge pass. Mihliuc is nu in balbezit. Teodorescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Teodorescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Teodorescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu is nu in balbezit. Zaharescu onderschept slim de pass. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru passt de bal in één keer door. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 2:2

77e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Zaharescu onderschept slim de pass. Zaharescu speelt de bal door. Klungelig pakt Gabrian de bal. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Socaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaharescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Gabrian rent richting de bal. Gabrian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1982 CF 43%, FC MONOLIT BRAILA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1982 CF - FC MONOLIT BRAILA 2:2