Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes F.C. Sport & Fun
343 Tactiek 442 1.extrema
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
39.9 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Maghiran kopt de bal weg. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven passt de bal met de wreef. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Żuberek met een sublieme pass. Komlosi rent richting de bal. Komlosi passt de bal zonder na te denken. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Maghiran de bal. Găină is nu in balbezit. Găină draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dănciulescu passt de bal zonder na te denken. Ciortea speelt de bal door. Găină heeft problemen om de bal te vangen. Găină haalt uit met een fantastische trap. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:1

10e minuut.
Beethoven rent richting de bal. Beethoven passt de bal in één keer door. Bocaş met een sublieme pass. Găină rent richting de bal. Găină schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Găină rent richting de bal. Găină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:2

12e minuut.
Dănciulescu rent richting de bal. Grechi verovert de bal door een tackle van achteren. Grechi passt de bal met de wreef. Daşqın geeft de bal voor. Vissie springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ciortea is nu in balbezit. Ciortea geeft de bal voor. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bocaş passt de bal in één keer door. Ciortea rent richting de bal. Ciortea speelt de bal door. Găină rent richting de bal. Găină haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu geeft een hoge lob. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:3

26e minuut.
Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Găină rent richting de bal. Găină met een sublieme pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:4

27e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven probeert naar een medespeler te passen. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Milea met de inworp. Grechi is nu in balbezit. Grechi passt de bal zonder na te denken. Vissie is nu in balbezit. Vissie schiet op doel. Çağdaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bocaş geeft een lange en hoge pass. Majaru kopt de bal weg. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:5

34e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Milea begaat een overtreding. Ciortea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciortea met een snel genomen vrije trap. Găină is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft een hoge lob. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:6

44e minuut.
Dănciulescu kopt de bal weg. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Żuberek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beethoven met een snelle inworp. Bocaş geeft een hoge lob. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 66%, F.C. Sport & Fun 34%.
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:6

46e minuut.
Durok geeft een lange en hoge pass. Ciortea heeft problemen om de bal te vangen. Ciortea geeft de bal voor. Găină is nu in balbezit. Găină draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:7

47e minuut.
Inworp. Beethoven met een snelle inworp. Klungelig pakt Bocaş de bal. Bocaş geeft een hoge lob. Găină springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Vissie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vissie haalt uit met een fantastische trap. Skobelev probeert de bal aan de voet te houden. Daşqın bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşqın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Żuberek onderschept slim de pass. Żuberek met een sublieme pass. Čizmić is nu in balbezit. Čizmić geeft de bal voor. Çağdaş bokst de bal weg.

59e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea passt de bal met de wreef. Găină is nu in balbezit. Găină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:8

61e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beethoven met een snelle inworp. Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft een hoge lob. Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Găină krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:9

62e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven probeert naar een medespeler te passen. Găină is nu in balbezit. Găină draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:10

65e minuut.
Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Daşqın is nu in balbezit. Cocia verovert de bal door een tackle van achteren. Vissie verovert de bal door een tackle van achteren. Vissie draait met de bal, schiet en ... Çağdaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Majaru onderschept slim de pass. Majaru met een sublieme pass. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft een hoge lob. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Beethoven onderschept slim de pass. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:11

80e minuut.
Żuberek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beethoven rent richting de bal. Beethoven passt de bal met de wreef. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Majaru draait met de bal, schiet en ... Ðoković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:12

86e minuut.
Skobelev probeert naar een medespeler te passen. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi passt de bal zonder na te denken. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie draait met de bal, schiet en ... Çağdaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 51%, F.C. Sport & Fun 49%.
Stejarul Vlad Tepes - F.C. Sport & Fun 0:12