Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: F.C.Oto Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15310
F.C.Oto Străini de Fotbal
otto Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21.8
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Larre rent richting de bal. Larre passt de bal met de wreef. Besio speelt de bal door. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Niţă rent richting de bal. Besio onderschept slim de pass. Besio speelt de bal door. Larre is nu in balbezit. Larre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 1:0

14e minuut.
Rebele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciortea met de inworp. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Varin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sergeev de bal. Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Sergeev de bal. Sergeev geeft de bal voor. Niţă probeert de bal aan de voet te houden. Besio rent richting de bal. Besio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Besio is nu in balbezit. Besio passt de bal met de wreef. Sergeev rent richting de bal. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 3:0

22e minuut.
Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu speelt de bal door. Ciortea is nu in balbezit. Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek geeft een hoge lob. Osmochescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Larre heeft problemen om de bal te vangen. Larre speelt de bal door. Besio rent richting de bal. Besio geeft de bal voor. Sergeev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Barosanu de bal. Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio geeft de bal voor. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 4:0

31e minuut.
Niţă heeft problemen om de bal te vangen. Besio rent richting de bal. Besio passt de bal in één keer door. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Varin rent richting de bal. Varin geeft een hoge lob. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev schiet op doel. Osmochescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 5:0

37e minuut.
Varin speelt de bal door. Czeszek is nu in balbezit. Czeszek geeft de bal voor. Sergeev rent richting de bal. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 6:0

40e minuut.
Besio verovert de bal door een tackle van achteren. Besio passt de bal met de wreef. Larre bereikt de bal nog maar net als eerste. Larre met een sublieme pass. Besio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeszek geeft een lange en hoge pass. Niţă probeert naar een medespeler te passen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 7:0

45e minuut.
Frattoli speelt de bal door. Sergeev rent richting de bal. Besio is nu in balbezit. Besio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Oto 38%, Străini de Fotbal 62%.
F.C.Oto - Străini de Fotbal 8:0

46e minuut.
Ciortea speelt de bal door. Ursulescu is nu in balbezit. Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sergeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Varin verovert de bal door een tackle van achteren. Varin met een sublieme pass. Klungelig pakt Sergeev de bal. Sergeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek is nu in balbezit. Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bieganski met een sublieme pass. Frattoli geeft de bal voor. Sergeev rent richting de bal. Besio rent richting de bal. Besio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 9:0

57e minuut.
Klungelig pakt Ciortea de bal. Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciortea. Ciortea krijgt een gele kaart. Czeszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pytlasiński met een snel genomen vrije trap. Barosanu probeert de bal met de borst te controleren. Varin rent richting de bal. Varin draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Besio rent richting de bal. Besio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 10:0

58e minuut.
Klungelig pakt Trică de bal. Trică passt de bal in één keer door. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev verovert de bal door een tackle van achteren. Sergeev haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu bokst de bal weg.

65e minuut.
Bieganski geeft een hoge lob. Ursulescu kan de bal niet met de borst controleren. Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Rebele bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebele geeft een lange en hoge pass. Sergeev rent richting de bal. Sergeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 11:0

76e minuut.
Ciortea is nu in balbezit. Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek met een sublieme pass. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin onderschept slim de pass. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pytlasiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciortea met een snelle inworp. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Chiriţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Străini de Fotbal 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Oto 40%, Străini de Fotbal 60%.
F.C.Oto - Străini de Fotbal 11:1