Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4185
Electronic Pleasure Poli AEK
(. )( .) Tactiek 442
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Drăgoescu controleert de bal met de borst. Hobai onderschept slim de pass. Hobai schiet op doel. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:1

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolau de bal onder controle te krijgen. Ciuchină probeert naar een medespeler te passen. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap. State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:2

5e minuut.
Klungelig pakt Hobai de bal. Hobai probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie schiet op doel. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:3

9e minuut.
Drăgoescu rent richting de bal. Şuşoi onderschept slim de pass. Şuşoi speelt de bal door. Hobai rent richting de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ... State verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Hristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobeş neemt de hoekschop. Hobai rent richting de bal. Hobai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:4

16e minuut.
Armeanca geeft een lange en hoge pass. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi passt de bal met de wreef. Hobai is nu in balbezit. Hobai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:5

33e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru passt de bal in één keer door. Hobai is nu in balbezit. Hobai haalt uit met een fantastische trap. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. State trapt de bal weg. Drăgoescu controleert de bal met de borst. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Şuşoi probeert naar een medespeler te passen. Gămălie rent richting de bal. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobeş de bal. Dobeş passt de bal in één keer door. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel. State kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hobai is nu in balbezit. Hobai haalt uit met een fantastische trap. State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:6

44e minuut.
Croitoru geeft de bal voor. Bălănescu kopt de bal weg. Hobai controleert de bal met de borst. Hobai haalt uit met een fantastische trap. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electronic Pleasure 81%, Poli AEK 19%.
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:7

55e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. State probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:8

59e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu geeft de bal voor. Nicolau rent richting de bal. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină met een sublieme pass. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:9

73e minuut.
Şuşoi speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu passt de bal zonder na te denken. Gămălie is nu in balbezit. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gămălie passt de bal in één keer door. State met een sublieme pass. Şuşoi kopt de bal weg. Hobai rent richting de bal. Hobai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Şuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Şuşoi probeert naar een medespeler te passen. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai draait met de bal, schiet en ... State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electronic Pleasure 82%, Poli AEK 18%.
Electronic Pleasure - Poli AEK 0:10