Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Străini de Fotbal FC Mutulica
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


36e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Balaban is nu in balbezit. Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - FC Mutulica 1:0

38e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciortea. Ciortea krijgt een gele kaart. Pavelescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pavelescu kan niet meer verder spelen. Stufosu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte geeft een hoge lob. Diculescu rent richting de bal. Trică rent richting de bal. Trică schiet op doel. Peţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Niţă probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu draait met de bal, schiet en ... Peţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Străini de Fotbal 44%, FC Mutulica 56%.
Străini de Fotbal - FC Mutulica 1:0

58e minuut.
Ciortea is nu in balbezit. Ciortea passt de bal in één keer door. Săndiţă rent richting de bal. Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Balaban controleert de bal met de borst. Diculescu rent richting de bal. Diculescu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Chindea rent richting de bal. Chindea met een sublieme pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Străini de Fotbal - FC Mutulica 1:1

83e minuut.
Balaban met een harde bal richting middenveld. Melinte is nu in balbezit. Murgoci maakt een afschuwelijke overtreding. Murgoci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Străini de Fotbal 34%, FC Mutulica 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Străini de Fotbal - FC Mutulica 1:1