Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Skoda Neagra Fc Orsova
skema benciu Tactiek 433
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Balaban rent richting de bal. Soardi verovert de bal door een tackle van achteren. Soardi probeert naar een medespeler te passen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roncato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Płyta probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lefter de bal. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 1:0

32e minuut.
Gavrilescu met een snelle inworp. Roncato probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta schiet op doel. Lefter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Creţu geeft een hoge lob. Neguţescu met een sublieme pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roncato onderschept slim de pass. Roncato passt de bal in één keer door. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Lefter heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 2:0

43e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Neguţescu begaat een overtreding. Gavrilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roncato met een snel genomen vrije trap. Lefter controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 22%, Fc Orsova 78%.
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 2:0

50e minuut.
Płyta passt de bal zonder na te denken. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lefter kopt de bal weg. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu met een sublieme pass. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani geeft een hoge lob. Płyta kopt de bal weg. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soardi onderschept slim de pass. Soardi speelt de bal door. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lefter kopt de bal weg. Płyta rent richting de bal. Płyta speelt de bal door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 3:0

78e minuut.
Roncato geeft de bal voor. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Daar is Soardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soardi passt de bal met de wreef. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 4:0

84e minuut.
Płyta met een snelle inworp. Soardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soardi speelt de bal door. Roncato is nu in balbezit. Roncato geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wojdat controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mardan neemt vlug de vrije trap. Soardi kopt de bal weg. Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Płyta geeft een lange en hoge pass. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Roncato probeert naar een medespeler te passen. Soardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soardi probeert naar een medespeler te passen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 20%, Fc Orsova 80%.
Fc Skoda Neagra - Fc Orsova 5:0